No Spark from plugs In My '97 Ninja zx-1100??? - Kawasaki Forums

Go Back  Kawasaki Forums > Kawasaki Motorbikes > Kawasaki Ninja Models > Ninja ZX-1100R
Reload this Page >

No Spark from plugs In My '97 Ninja zx-1100???

No Spark from plugs In My '97 Ninja zx-1100???

Reply

 
 
 
  #1  
Old 01-16-2006, 01:16 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location:
Posts: 18
Default No Spark from plugs In My '97 Ninja zx-1100???

I have been trying to get my bike up and running for the past week or so and everytime I think I come to figure out what the problem is I run into another road bump...the newest being there is no spark coming from the spark plugs...

At first, I thought maybe the engine wasn't getting any gas; however I tested that theory and the fuel pump is sufficiently pumping...I took out one of the four plugs and it gave me no spark...I replaced it and another spark plug gave me no spark...

What could be going on???

Does anyone know if the coils/ignition box could be the root of this? Or, what is it...

Please help....aghh....[sm=headbang.gif]
 
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2006, 10:52 PM
Junior Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 8
Default RE: No Spark from plugs In My '97 Ninja zx-1100???

Absolutely it could be the coils, I would try and check the resistance of each spark plug wire then the coil resistance and compare w/ the shop manual then check the connections on the coils and trace back to the battery and ground both for continuity and voltage. If you don't have the manual, let me know and I'll check the specs. for you. But will be away for Father's Day.
bnpain
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
seizetheday4eva
KLX 250S
7
08-14-2012 05:25 AM
clay8up
General Tech
8
06-08-2007 05:39 AM
Firedude
KLX 250S
5
09-18-2006 09:07 PM
silverbullet17
Ninja 500R
3
07-18-2006 09:59 AM
MAD KAW
General Motorcycle Discussion
7
03-03-2006 06:11 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory