1988 KZ1000P problem - Kawasaki Forums

General Motorcycle Discussion Have some questions or information about riding that is not tech? Here you go!

1988 KZ1000P problem

Reply

 
 
 
  #1  
Old 06-12-2018, 05:14 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
Default 1988 KZ1000P problem


I have a 1988 Kawasaki kz1000p. The main fuse blew and I replaced it with the required fuse. later the bike died while running, complete loss of power to engine and all lights in instrument cluster. Pulled the battery and had it checked, battery is in good condition. After reinstalling the battery it had power again and started. It died about the entry point of the driveway, again no power to Cluster or engine. When trying to turn it over I could hear it click coming from the right side cover, I pulled it off and every time I went to start it the relay underneath there was clicking. Also there is a white wire with either a orange or red stripe on it under the seat
that was heating up. I do not know if the wire is what's making the relay fail or or if the relays making the wire heater. We did find that if we tapped the relay the power would come back on. Does anyone have any insight into this issue thank you
 

Last edited by BadKarma1701; 06-12-2018 at 05:17 AM. Reason: Photo not loading
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
piratelife
DIY - Do It Yourself
4
03-12-2017 08:04 AM
chad2787
Classic Touring Bikes
0
10-19-2012 02:30 PM
mike steckley
General Tech
4
08-26-2009 04:07 PM
Charlane
General Tech
1
02-01-2007 05:57 AM
derek
Private 'Wanted' Classifieds
0
04-14-2006 05:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1988 KZ1000P problem


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.