bayou 300 odd noise - Kawasaki Forums

Kawasaki Quad's & ATV's Quad (Leisure) & ATV (Working) talk within here.

bayou 300 odd noise

Reply

 
 
 
  #1  
Old 09-15-2009, 06:42 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default bayou 300 odd noise

I have a 1998 bayou KLF300. The machine still runs but i went on a 200 mile trail trip and when i got home i noticed a spining noise after the atv is shut off. If i start it in neutral the noise continues after the machine is shut off and then it will stop after a few seconds ending with a small clunk. If shut off in gear the noise is not heard, I also hear a small chatter while in gear with the brake on and reving the engine. Any tips or thoughts would be much appreciated. I really do not want to bring it to a repair shop as the machine is older.

Thank you,
 
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2009, 11:04 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

Still can not figure this one out. any help would be appreciated.

Thank you,
 
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2009, 11:32 PM
95451's Avatar
Senior Member
1st Gear Member
Join Date: Jul 2009
Location: Lake County, Ca.
Posts: 1,385
Default

Welcome To K.F.
Sorry got nothin for ya.
I did find this tho. Good Luck
http://www.amazon.com/KAWASAKI-PRAIR.../dp/1563925222
 
Reply With Quote
  #4  
Old 08-22-2013, 05:26 AM
Junior Member
Join Date: Jul 2013
Posts: 7
Default

Starter staying engaged or trying to be. Bad starter or button, two possibilities
 
Reply With Quote
  #5  
Old 08-22-2013, 05:28 AM
Junior Member
Join Date: Jul 2013
Posts: 7
Default

Quick check is when noise is heard, disconnect starter hot lead and see if noise stops or fuse of so equipped
 
Reply With Quote
  #6  
Old 08-22-2013, 05:29 AM
Junior Member
Join Date: Jul 2013
Posts: 7
Default

Ps yours ain't old, I got a 87!
 
Reply With Quote
  #7  
Old 12-05-2017, 03:11 PM
Junior Member
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Default

Originally Posted by squirel022003 View Post
Still can not figure this one out. any help would be appreciated.

Thank you,
did you ever figure out what was wrong? i know this is an ancient thread but i am having the exact same issue.
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JasonFMX
KLX 250S
29
03-18-2010 07:59 AM
1500bill
General Motorcycle Discussion
2
09-17-2009 05:41 AM
aszrael1266
Off Topic
7
09-18-2007 10:59 PM
kx slaughter king
KLX 250S
8
08-28-2007 08:35 PM
incabiker
KLX 250S
9
03-03-2006 03:50 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory