2005 Eliminator 125 - Lights don't work (only Parking) - Kawasaki Forums

Go Back  Kawasaki Forums > Kawasaki Motorbikes > Kawasaki Streetbike Models > Eliminator 125
Reload this Page >

2005 Eliminator 125 - Lights don't work (only Parking)

2005 Eliminator 125 - Lights don't work (only Parking)

Reply

 
 
 
  #1  
Old 02-22-2015, 03:41 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
Default 2005 Eliminator 125 - Lights don't work (only Parking)

Hi,

I got my hands on a 2005 Eliminator and it's a lovely bike, but for a few days now I have a problem. Sometimes when in Ignition / start engine the lights don't come on. It happend a few times and now it's off and does not get back on. It probably won't be the bulbs as it was working from time to time.

Could it be a faulty fuse? - Signal lights work, Parking light works too. Only head and brake light does not work.

Unfortunately your can't start the bike with Parking lights on, so I have to leave it in the garage.

Can anyone help?
Thanks!
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Lesgo
Eliminator 125
9
09-29-2018 05:16 PM
joelcool64
New Member Area
5
09-28-2011 03:09 PM
sifta
General Tech
5
10-17-2009 08:45 PM
HUNTER1
Detailing
2
09-15-2008 07:14 AM
m249c
General Motorcycle Discussion
2
09-01-2007 12:36 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2005 Eliminator 125 - Lights don't work (only Parking)


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.