2009 Kawasaki mule limp mode dfi light on - Kawasaki Forums


Kawasaki Mule Discuss the multi purpose Mule within.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-11-2018, 05:28 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Default 2009 Kawasaki mule limp mode dfi light on

My 2009 Kawasaki mule 4010 has the dfi light. No spark or injection on front cylinder. Replaced coil, battery, cleaned all ground, changed plugs, checked all harness still not working totally stumped any ideas or does someone have troubleshooting guide for this bike thanks..
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2018, 02:17 PM
Senior Member
1st Gear Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 168
Default

About the only active discussions on this forum revolve around KLX 250S bikes. You may have better luck at this forum:

Kawasaki ATV and Mule - Kawasaki Motorcycle Forums

or this one is even more focused:

https://www.kawieriders.com/forum/
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DFI Code reading?? Custom carts General Tech 0 12-08-2017 03:36 PM
dfi sensor issues Skyrunner General Tech 5 08-31-2017 07:27 AM
1992 Kawasaki 750ss Limp Mode jeepguy99 Kawasaki Jet Ski's 1 07-11-2017 02:46 PM
DFI and/or Carb sawgage General Motorcycle Discussion 2 07-16-2009 01:19 AM
EFI DFI Carmi990 General Tech 20 10-09-2007 04:53 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT. The time now is 01:35 AM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.